Wat doet de Dorpsraad?

De Dorpsraad nodigt de inwoners van Luyksgestel uit om een avond te praten ov er de rol van de Dorpsraad. We willen de inwoners informeren over wat de Dorpsraad nu doet en de toekomstige inzet van de Dorpsraad verkennen. Op 20 maart, tezamen met de verkiezingen van de Provinciale Staten, worden ook de verkiezingen van de nieuwe leden van de Dorpsraad gehouden. De info-avond wordt gehouden op woensdag 13 februari om 20.00 uur in Den Eijkholt.

De Dorpsraad nodigt de inwoners van Luyksgestel uit om een avond te praten over de rol van de Dorpsraad. We willen de inwoners informeren over wat de Dorpsraad nu doet en de toekomstige inzet van de Dorpsraad verkennen. Op 20 maart, tezamen met de verkiezingen van de Provinciale Staten, worden ook de verkiezingen van de nieuwe leden van de Dorpsraad gehouden. De info-avond wordt gehouden op woensdag 13 februari om 20.00 uur in Den Eijkholt.