Kleding inzameling

Op dinsdag 6 april a.s. verzamelt de Vereniging Kans voor Kinderen in Burkina Faso weer kleding ter ondersteuning van kinderen in Burkina Faso. De gemeente Bergeijk heeft daarvoor vergunning verleend uit sympathie voor dit goede doel dat behartigd wordt door burgers uit Bergeijk. De hulp is bestemd voor kinderen uit Doulougou, de geboorteplaats van Blanche Slenders – Zoungrana. Zij kent de families en de kinderen die de hulp het hardst nodig hebben. Zij weet ook in welke vorm de hulp het best gegeven kan worden. En ze zorgt dat de hulp ook werkelijk terecht komt bij de mensen voor wie die is bestemd.

Om onze vrijwilligers te beschermen hebben we ervoor gekozen om de kleding niet op te halen, maar willen we u vragen om uw gebruikte kleding naar een vast punt te brengen in de kernen van de gemeente Bergeijk, op dinsdag 6 april, tussen 9:00 en 12:00 uur. Het kost u enige moeite, en we stellen die moeite zeer op prijs.

Dinsdag 6 april, tussen 9:00 en 12:00 uur:

Luyksgestel: op het plein vóór de kerk

Hartelijk dank voor uw moeite.