Ivo van der Grinten

Luyksgestel is een grensdorp om trots op te zijn. Sinds 1993 woon ik samen met mijn vriendin Noor Maas met veel plezier in dit groene dorp. Voor de meeste inwoners van Luyksgestel ben ik al een bekende omdat ik 21 jaar als boswachter heb gewerkt bij Natuurmonumenten. Vanaf 1 juni 2018 ben ik werkzaam voor de omgevingsdienst Brabant Noord waar ik samen met 6 andere collega`s verantwoordelijk ben voor toezicht en handhaving in het buitengebied voor geheel Noord Brabant. Dat betekent dat ik directe  ingangen heb bij omgevingsdiensten, politie, provincie, gemeentes, waterschappen en diverse natuur en-milieuorganisaties.

Ook tijdens mijn vakanties en in mijn vrije tijd ben ik veel in de (ongerepte) natuur te vinden omdat ik het meer dan geweldig vind om wilde dieren te fotograferen. Vandaar dat ik mijn energie en betrokkenheid wil gaan inzetten om het buitengebied van Luyksgestel schoon en veilig te houden. Daarnaast wil ik mijn energie in deze dorpsraad gebruiken voor de belangrijke burgerveiligheid van Luyksgestel, met deze reden ben ik ook vrijwilliger van de buurtpreventie in Luyksgestel.