Gerry van Rooij

 

gerryvanrooij

Ik ben geboren op 13 maart 1966 in Luyksgestel en daar nog steeds woonachtig aan de Ganzevoet, gelegen in een fantastische, rustige en kindvriendelijke wijk. Sinds 1994 ben ik getrouwd met Edith Borrenbergs. Ook zij is geboren en getogen in Luyksgestel.

Samen hebben we 2 kinderen, Job (2000) en Tijn (2003)

Na mijn dienstplicht ben ik gaan werken op de administratie bij een bouwbedrijf in Oostelbeers. Toen is mijn interesse in de bouw begonnen. Via weekend- en avondopleidingen heb ik me bekwaamd in het opstellen van calculaties en ben ik in 1999 als calculator gaan werken bij Bouwbedrijf Burgmans in Bergeijk. 

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur van Luyksgestel en omstreken. Ook ben ik al jaren leider/vlagger bij een (jeugd)team bij De Raven. Sinds 2018 zit ik ook in de sponsorcommissie van De Raven en verder volg ik de prestaties van alle teams. Ook mag ik daar in de kantine op de donderdagavonden graag gaan biljarten.

Sinds 2015 heb ik zitting in de Dorpsraad Luyksgestel omdat ik erg begaan ben met het reilen en zeilen in ons mooie dorpje. De dorpsraad is erg interessant, met name omdat je écht wel je stem kunt laten horen bij de gemeente Bergeijk over allerlei zaken, zoals o.a. verkeer, welzijnswerk, cultuur en verenigingen. Ook roept de gemeente Bergeijk geregeld de dorpsraad op om zitting te nemen in een klankbordgroep, om te discussiëren over diverse onderwerpen, zoals bijvoorbeeld het herinrichten van een bepaald binnen- of buitengebied. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.